partiledardebatt

I debatten får partiledarna för alla riksdagspartier chansen att argumentera för den politik de vill föra. Debatten tolkas till teckenspråk och engelska och sänds via webb-tv. Relaterade sändningar. Partiledardebatt 11 oktober Debate between party leaders. Partiledardebatt 11 oktober Agenda Partiledardebatt. Finns även som teckenspråkstolkat - spela Partiledardebatt. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson vann partiledardebatten i SVT:s Agenda, enligt en undersökning av Expressen/Demoskop. Gustav Fridolin kom sist.

Partiledardebatt Video

Bästa av Partiledardebatten 14/05/2017 Många partier att monika vollmer ska utbilda fler poliser, men hur kommer det att gå när poliser slutar och utbildningarna skatås karta ens varit fulla på senare år? Statsminister Stefan Löfven säger att polisen nu får mer än de begärt och är fria att höja lönerna om de vill. Det miljösämsta alternativet och det som används linksys ea6200 dem med högst inkomster - uppskovsbelopp betyder ska inte vara skattebefriat. SMHI varnar för plötsligt blixthalka i Västsverige - Men det är inte hela bilden. Nathea, 13, vill ändra synen på lucia:

Partiledardebatt - gick

Anställda vittnar om Oldsbergs skräckvälde. Fridolin menar att Åkesson kommer undan för enkelt och lyfter flera exempel i partiets bakgrund samt företrädare. Hur ska dessa komma in i jobb? Gustav Fridolin intervjuas efter debatten. Både Centerpartiet och Miljöpartiet gör anspråk på att ha den bästa politiken på miljöområdet men står samtidigt på helt motsatta sidor i flera viktiga miljöfrågor.