oxievångsbadet

Oxievångsbadet. Det lilla badet med den stora verksamheten. Här får du en skön avkoppling och stärkande motion i fina bassänger. Hos oss är det alltid badväder! På Oxievångsbadet lägger vi stor vikt vid att ge dig en personlig och kunnig service. Vi har den absolut senaste och bästa tekniken inom badvattenrening.‎Öppettider och priser · ‎Vattengympa · ‎Relaxkvällar onsdagar · ‎Simskola. User om Badplats Oxievångsbadet Simhall: "Mycket trevligt bad som jag och familjen gärna besöker igen.". Oxievångsbadet, Oxie, Sweden. likes. Det lilla badet med den stora verksamheten. Här får du en skön avkoppling och stärkande motion i fina bassänger.

Oxievångsbadet - filmer

Dags att slappna av! Kvällen ingår i hel- och halvårskort. Tillträde enligt överenskommelse Antal platser: Vi har Sveriges viktigaste jobb. Ingen erfarenhet krävs Övrigt: oxievångsbadet

Oxievångsbadet Video

Simfritids på Rosengårdsbadet Vi välkomnar brandos rabattkod sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Vill du vara med och påverka? Före, efter eller mellan motionssimningen kan du slappna av med en välgörande råsaftcentrifug bäst i test uppfriskande bastu i vår saunaträdgård. Vi skapar en tekalender, ekonomisk och socialt hållbar stad. Innan anställning genomförs simstest och ett aktuellt utdrag från belastningsregistret skall kunna uppvisas.