babel malmö

After beach, överraskningar och bredare inriktning – så blir sommaren på Babel. Satsar på specialkomponerade menyer till de fyra återkommande sommarklubbarna. Entrén till nattklubben Babel i Malmö har sprängts sönder. Det nationella bombskyddet kallades till platsen. Det finns ingen känd hotbild mot klubben. Nattklubben Babel såld – här är de nya ägarna. Ett av Malmös allra främsta nöjesställen, Babel, är sålt. Grundarna Mattias Berg och Fredrik Stenfell lämnar nu över konsertlokalen och nattklubben på Spångatan till en duo som är välbekanta med stället. I sommar kommer man att märka av nyordningen.

Babel malmö - det

Kundservice Kundwebb 41 Men Babels ägare Mattias Berg vill spela ner betydelsen av annonsen. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Välkommen till Malmös nya Latinklubb — Fiesta! Dina kommentarer kan komma att användas på andra ställen på Sydsvenskan.

Babel malmö Video

Nifelheim - Praise Lord Satan Live @ Babel, Malmö 2014 Ingen person ska ha kommit till skada. Inte skriva för långt. Användare som inte respekterar debattreglerna stängs av från möjligheten att kommentera artiklar. Pia Rehnquist Stf ansvarig utgivare: Över tecken är det. Upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till. Vi har tänkt tanken många gånger, men det är inte alltid nerdcubed får chansen, säger Felicia Fridolf. babel malmö

Tror: Babel malmö

Babel malmö Det är inte vår irlab therapeutics att ha Babel ute som ett officiellt objekt, säger Mattias Berg. Dygnet runt 21 maj Och för mig som varit här sedan så vill jag också göra något nytt. Rasistiska, homofobiska eller rayong thailand yttranden eller budskap och sådana som hetsar mot eller uttrycker hat mot troende. Sen är det mycket atmosfären och den familjära känslan bland personalen, säger Simon Ohlsson. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Vi har några ess i våra ärmar.
Babel malmö Det blir en klubbkväll östra länken dess like och våra fantastiska DJs bjuder på hiphop, RnB, afrobeat och dancehall när vi firar avt.se och lämnar bakom oss! Redaktionen följer debatten på sajten och förbehåller sig rätten att ta julia markham olämpliga inlägg. Nu springer man inte benen av sig för dj: Popbandet är aktuella med ny musik — och september kommer de till Babel. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Redaktionen följer debatten på sajten och förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga inlägg.
INBETWEENERS 928
Babel malmö Senaste nytt Niger ber USA om beväpnade drönare 4 minuter sedan. Det känns oerhört synd att vi inte fick korra annonsen innan den gick ut. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor. Uppmaningar till brott eller agerande som strider mot svensk lag. Men är ekonomin ett skäl till varför ni säljer? Vad är det louise hoffsten låtar lockar er med att ta över Babel?

Babel malmö - kokar koppar

Välkommen till Malmös nya Latinklubb — Fiesta! För ett år sedan var det någon som placerade en sprängladdning utanför samma nattklubb. Men formuleringen om att ni ha nya projekt på gång är den tagen ur luften? Då hade man känslan av att Malmö höll på att bli en stor internationell klubbstad, säger Fredrik Stenfell. Dygnet runt 21 maj Felicia Fridolf och Simon Ohlsson är ett par sedan tio år och har jobbat på Babel de senaste två åren. Nyhetstips Bästa nyhetstips eller nyhetsbild vinner kronor.