darkweb

Dark web, även kallat darknet, är internets hemligaste plats. Sedan han grundade McAfee har internet växt fram, tillsammans med det så kallade dark web, och länder har börjat med hacking. ”Om anti-virus fungerade hade vi inte haft intrång. Till och med FBI blir ju hackade av åringar.” Anti-virus är dött, men det genererar ändå miljarder. Skälet till de inte fungerar. Här samlar vi alla våra artiklar om Dark Web på inilossum.info darkweb

Darkweb - fungerar

Och är du riktigt neurotisk så ha den liggande på en krypterad USB-sticka. Årets mest populära Youtube-klipp i Sverige. Polisarbete är mer än så. Egentligen är det väl bara en tidsfråga innan Stephen King får en eftermiddag över och skriver en sidor lång roman om ett mörkt nät som äter upp Chicago och sen exploderar i ett moln av hotfull rök. Globala mätföretaget comScore ska göra sig av med anställda och COO Cameron Meierhoefer är en de första att få gå.

Darkweb - att investera

I sin renaste essens är det internet som det en gång i tiden var tänkt, ett utrymme där ingen enskild individ eller stat kan kontrollera innehållet, där idéer och tankar kan utbytas fritt. På Silk Road kunde man köpa knark, vapen och i stort sett allt annat som är olagligt. Då sades det att att den eller de som låg bakom dataintrånget kommit över kontaktinformation i form av epost-adress, telefonnummer eller båda till ett okänt antal kända personers konton. Men är du så neurotisk ska du kanske syssla med något annat. Det motsvarar närmare en femtedel av alla sajter som finns på Dark Web och enligt Anonymous ska över hälften av de hackade sajterna distribuerat barnporr till sina användare. Enligt åtalet ska mannen ha sålt hundratals kilo narkotika till hundratusentals köpare över hela världen. Alla priser är exkl.