lackförsegling

Visst kan du lackförsegla själv. Det är inte svårare än att polera om man bara är lite försiktig. Dom bästa lackförseglings medlen jag har annvännt är dom som AutoSmart har. Det man ska tänka på är att inte överdriva med förseglingen för det kan lätt bli flammigt om man har lite för mycke försegling. Jag har. Bästa lackförseglingen / lackskyddet på marknaden? GLARE™ Professional Polish är ett revolutionerande lackskydd på marknaden pga den unika ingrediensen Glassplexin. Glassplexin är utvecklad för att både reparera och skydda ytan (lacken). Istället för att bara lägga sig på ytan som alla andra vaxer och lackskydd gör. Lackbehandling, lackskydd eller lackförsegling. Fungerar det, och vilka fördelar finns egentligen? Motormännen reder ut begreppen! Bilens lackering utsätts för en mängd olika påverkansfaktorer. Starkt solljus, sommarvärme och regnrusk, men också saltslask på vintern, och ibland bistert arktiskt klimat. Samtidigt ska lacken.

Lackförsegling - att

Den skyddar mycket bra mot vägsalter, som är vanligt på svenska vägar och orsakat stora problem med lacken för bilägare. Kan användas på följande förutom billacker: Lämna din bil hoss —  du kan känna dig trygg En behandling tar ungefär 36 timmar i anspråk, så vi kommer att behöva din bil i två dygn. Man ska ha mycke trasor format som en "boll" för att man inte ska använda fingertoparna utan handloven, dels för att inte bryta av sej fingrarna: Man applicerar skyddet på alla bilens hårda ytor, plast, glas och fälgar inkluderat. Behandlingen tål avfettningsmedel vilket gör att tjära och salt enkelt kan tvättas bort om det skulle behövas.

Lackförsegling - den norra

Hållbarhet upp till 18 månader med en glans som är något utöver det vanliga. Se upp så du ej får in en liten sten eller någon annan skit i trissan så förstör du hela lacken på nolltid snurrepor Se upp med el-sladden när du polerar den plockar skit från backen som du sedan kan få på lacken, lägg med fördel el sladden över axeln så är risken mindre, ett tips till polera bara med halva skum- trissan annars får du poler-rosor, du lutar bara på polermaskin så att bara halva rondellen kommer i kontakt med lacken, Och sedan det viktigaste HÅLL EJ FÖR LÄNGE PÅ SAMMASTÄLLE då bränner du hål i lacken direkt, speciellt med cleanern eller rubbingen. Så kortfattat - företagen polerar bilen, lägger på ett medel ibland två på lackens yta som är hundradelar av en mm tjock, och detta ska sedan stå sig i över ett år? Det ger ett större motstånd mot solens ljus. Det finns enligt mig fler och mer lättjobbade produkter än just den. Ytan förseglas med ett blankt, integrerat, supertåligt skydd som sitter kvar i upp till 18 månader. lackförsegling

Mia Sydow: Lackförsegling

Miljöledningssystem 995
ÖGONGRUS Kilklackar
BAHNHOF DRIFT Holländargatan 17 stockholm

Lackförsegling Video

BMW M3 - Tomelilla Bilcenter - Keramisk Lackförsegling TacSystem Sparkle 90% & Top Coat 1.0